Διακόπτουμε την ροή του προγράμματος μας ! Εκπέμπουμε SOS! Ο πλανήτης αργοπεθαίνει και ο χρόνος που έχουμε για να τον σώσουμε τελειώνει!

Η σχολική ραδιοφωνική χρονιά ξεκινά με δράση, στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020” με θέμα “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ”.  Εκπαιδευτικοί και μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον Διαγωνισμό και να προετοιμάσουν τις συμμετοχές τους τα τέλη Ιανουαρίου 2020.

Η Ομάδα Νέων του European School Radio συμμετέχει στο Greenwave Festival 2019, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη (Δημοτικό Πάρκο της ΧΑΝΘ) από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019! Πρόκειται για μία εναλλακτική οικολογική γιορτή, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και ειδικά το φετινό 9ο GreenWave Festival είναι αφιερωμένο στην Κλιματική Κρίση. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται πολλές εκδηλώσεις, όπως: συναυλίες, προβολές, εργαστήρια, δρώμενα, θεματικές συζητήσεις, εκθέσεις, eco- bazaar, vegan κουζίνα. 

Το “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” είναι χορηγός επικοινωνίας και καλύπτει ραδιοφωνικά και δημοσιογραφικά τις εκδηλώσεις κάθε ημέρας. Συμμετέχει ενεργά μεταδίδοντας ζωντανά στο ραδιόφωνο το πρόγραμμα των δράσεων, των ομιλιών των προσκεκλημένων και τις συναυλίες. Η δημοσιογραφική ομάδα φιλοξενεί συνεντεύξεις από τους φορείς, ενώ παράλληλα καθημερινά στις 20.00 υλοποιεί  εργαστήρια για παιδιά και νέους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της ραδιοφωνικής παραγωγής. Έχοντας ως ευρύτερο θέμα το περιβάλλον και ενθαρρύνοντας για δημιουργία πρωτότυπου ηχητικού υλικού ευελπιστεί να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους πολίτες απέναντι στην κλιματική κρίση.

Εκπαιδευτικούς, μαθητές και φίλους του ραδιοφώνου, σας καλούμε στο 9o Greenwave Festival να ενημερωθείτε από κοντά για την κλιματική κρίση και να οργανωθούμε συλλογικά για να δράσουμε δυναμικά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βήμα 1

Επισκφτείτε τo http://europeanschoolradio.eu/wp-login.php και συνδεθείτε μέσω Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου όπως υποδεικνύει η εικόνα

Βήμα 2

Από το μενού της ιστοσελίδας επιλέξτε το “Προσθήκη Εκπομπής”

Βήμα 3

Από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα βρείτε την ημερομηνία που θα μεταδοθεί η εκπομπή σας και πατήστε στην ώρα που επισημαίνεται πως διατίθεται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Βήμα 4

Συμπληρώστε τον τίτλο και τη περιγραφή της εκπομπής σας στα Αγγλικά, ανοίξτε τη καρτέλα “Ελληνικά” και συμπληρώστε και εκεί τον τίτλο και την περιγραφή της εκπομπής σας.

Επίσης, επιλέξτε το κουτάκι “Ζωντανή Εκπομπή” και αλλάξτε τη γλώσσα στα Greek, Modern

Τέλος, διαλέξτε τις θεματικές της εκπομπής και συνεχίστε

Βήμα 5

Ανεβάστε το spot της εκπομπής και προαιρετικά αν έχετε κάποιο video και banner για τη προώθηση της εκπομπής σας

Βήμα 6

Εδώ βλέπετε τη σύνοψη των επιλογών σας.

Αν όλα είναι εντάξει πατήστε στο κουμπί “Τέλος”