Τα μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας ερευνούν καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους, που καλλιεργούν δεξιότητες των μαθητών μέσα από την ενεργό εμπλοκή τους με τη ραδιοφωνική παραγωγή. Μελετούν τις διεθνείς τάσεις στην εκπαίδευση και στη δημοσιογραφία και δημοσιεύουν τις μελέτες τους, με σκοπό να προάγεται η Οπτικοακουστική Παιδεία στα σχολεία.

Η Επιστημονική Εταιρεία είναι ανοιχτή για συνεργασίες με Ερευνητικούς Οργανισμούς και Φορείς, στο πλαίσιο της προαγωγής της έρευνας για την Οπτικοακουστική Παιδεία. Το Διοικητικό Συμβούλιο δέχεται αιτήματα για έρευνες, για τα οποία αποφασίσει και εγκρίνει.

Εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση του περιεχομένου της σελίδας.

Επισκεφτείτε μας ξανά αργότερα

Νέα σχετικά με την Ερευνητική δράση των μελών της Εταρείας

Βήμα 1

Επισκφτείτε τo http://europeanschoolradio.eu/wp-login.php και συνδεθείτε μέσω Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου όπως υποδεικνύει η εικόνα

Βήμα 2

Από το μενού της ιστοσελίδας επιλέξτε το “Προσθήκη Εκπομπής”

Βήμα 3

Από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα βρείτε την ημερομηνία που θα μεταδοθεί η εκπομπή σας και πατήστε στην ώρα που επισημαίνεται πως διατίθεται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Βήμα 4

Συμπληρώστε τον τίτλο και τη περιγραφή της εκπομπής σας στα Αγγλικά, ανοίξτε τη καρτέλα “Ελληνικά” και συμπληρώστε και εκεί τον τίτλο και την περιγραφή της εκπομπής σας.

Επίσης, επιλέξτε το κουτάκι “Ζωντανή Εκπομπή” και αλλάξτε τη γλώσσα στα Greek, Modern

Τέλος, διαλέξτε τις θεματικές της εκπομπής και συνεχίστε

Βήμα 5

Ανεβάστε το spot της εκπομπής και προαιρετικά αν έχετε κάποιο video και banner για τη προώθηση της εκπομπής σας

Βήμα 6

Εδώ βλέπετε τη σύνοψη των επιλογών σας.

Αν όλα είναι εντάξει πατήστε στο κουμπί “Τέλος”