Η Επιστημονική Εταιρεία οργανώνει τακτικά εκδηλώσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα, δια ζώσης ή εξ αποστάσεως για τους εκπαιδευτικούς. Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται Ημερίδα επιστημονικού χαρακτήρα, πανελλήνιας εμβέλειας φιλοξενώντας ομιλίες από διακεκριμένα πρόσωπα στον τομέα της Εκπαίδευσης, των Νέων Τεχνολογιών και της Δημοσιογραφίας, καλώντας παράλληλα τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν ενεργά παρουσιάζοντας Καλές Πρακτικές για το ραδιόφωνο.

Επιπλέον, κάθε σχολικό έτος πραγματοποιούνται σε αρκετές πόλεις βιωματικά σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες γι το European School Radio από τα μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου και τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων.

τηλε-Διημερίδα 2021
Πανελλήνια Ημερίδα 2017- Πάτρα
Πανελλήνια Ημερίδα 2015- Αθήνα

Νέα σχετικά με Επιμορφωτικές & Επιστημονικές Ημερίδες

Βήμα 1

Επισκφτείτε τo http://europeanschoolradio.eu/wp-login.php και συνδεθείτε μέσω Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου όπως υποδεικνύει η εικόνα

Βήμα 2

Από το μενού της ιστοσελίδας επιλέξτε το “Προσθήκη Εκπομπής”

Βήμα 3

Από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα βρείτε την ημερομηνία που θα μεταδοθεί η εκπομπή σας και πατήστε στην ώρα που επισημαίνεται πως διατίθεται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Βήμα 4

Συμπληρώστε τον τίτλο και τη περιγραφή της εκπομπής σας στα Αγγλικά, ανοίξτε τη καρτέλα “Ελληνικά” και συμπληρώστε και εκεί τον τίτλο και την περιγραφή της εκπομπής σας.

Επίσης, επιλέξτε το κουτάκι “Ζωντανή Εκπομπή” και αλλάξτε τη γλώσσα στα Greek, Modern

Τέλος, διαλέξτε τις θεματικές της εκπομπής και συνεχίστε

Βήμα 5

Ανεβάστε το spot της εκπομπής και προαιρετικά αν έχετε κάποιο video και banner για τη προώθηση της εκπομπής σας

Βήμα 6

Εδώ βλέπετε τη σύνοψη των επιλογών σας.

Αν όλα είναι εντάξει πατήστε στο κουμπί “Τέλος”