Στις
8, 9 και 10 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη και στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη Σίνδο η πρώτη επιμορφωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “Social Radio 2.0: The European School Radio and Podcasting Community for Active Citizenship Education” (Grant Agreement No. 2020-1-PL01-KA201-081838).

 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια για την επόμενη έκδοση του European School Radio που αναπτύσσεται αυτή την περίοδο, για τις συνθήκες & τεχνικές ηχογράφησης, την ανάπτυξη εκπαιδευτικών σεναρίων και εκπαιδευτικού υλικού για την Ενεργό Πολιτότητα (Active Citizenship Education) και την προώθηση του παραγόμενου υλικού στην κοινότητα.

 

Η Επιστημονική Εταιρεία Διαθεματικό Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας «European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο» προσκαλεί εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, να δηλώσουν συμμετοχή εφόσον ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως επιμορφούμενοι στις εργασίες του σεμιναρίου,  στο οποίο θα συνεργαστούν με εκπαιδευτικούς από την Πολωνία, την Κύπρο, την Πορτογαλία και την Ισπανία. 

 

Θα επιλεγούν 10 εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, αντιπροσωπευτικά για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης και ειδικότητα εκπαιδευτικού. Ο/η κάθε εκπαιδευτικός θα λάβει Invitation Letter, ώστε να μπορέσει να ζητήσει επιμορφωτική άδεια από το σχολείο του/της. Μετά το πέρας των εργασιών, θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής. Οι ώρες του σεμιναρίου θα είναι από τις 9.00 έως τις 17.30 για τις 8 και 9 Ιουνίου και από τις 15.00-16.00 στις 10 Ιουνίου.  Η γλώσσα του σεμιναρίου θα ειναι η αγγλική.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 27 Απριλίου 2022

https://forms.gle/uUcwtWMwGgqBkjf77

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [204.78 KB]


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βήμα 1

Επισκφτείτε τo http://europeanschoolradio.eu/wp-login.php και συνδεθείτε μέσω Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου όπως υποδεικνύει η εικόνα

Βήμα 2

Από το μενού της ιστοσελίδας επιλέξτε το “Προσθήκη Εκπομπής”

Βήμα 3

Από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα βρείτε την ημερομηνία που θα μεταδοθεί η εκπομπή σας και πατήστε στην ώρα που επισημαίνεται πως διατίθεται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Βήμα 4

Συμπληρώστε τον τίτλο και τη περιγραφή της εκπομπής σας στα Αγγλικά, ανοίξτε τη καρτέλα “Ελληνικά” και συμπληρώστε και εκεί τον τίτλο και την περιγραφή της εκπομπής σας.

Επίσης, επιλέξτε το κουτάκι “Ζωντανή Εκπομπή” και αλλάξτε τη γλώσσα στα Greek, Modern

Τέλος, διαλέξτε τις θεματικές της εκπομπής και συνεχίστε

Βήμα 5

Ανεβάστε το spot της εκπομπής και προαιρετικά αν έχετε κάποιο video και banner για τη προώθηση της εκπομπής σας

Βήμα 6

Εδώ βλέπετε τη σύνοψη των επιλογών σας.

Αν όλα είναι εντάξει πατήστε στο κουμπί “Τέλος”